0318-616611
0
  Categorieën
QUANTORE
99 jaar en 7 maanden


 Huismerkartikelen

►Kantooragenda's
►Kalenders
►Onderlegbloks
►Moleskine agenda's
►teNeues agenda's
►Brepols agenda's
►Succes inhouden

►Kantoormeubilair
Bureaustoelen

►Bureaustoelen (acties)
►Visuele communicatie

►Printers (all-in-ones)
►Printers (alleen printen)


Vandaag bestellen
morgen in huis.


Als u nú bestelt, heeft
u het morgen in huis.Bestellingen vóór 16.00 uur
geplaatst: morgen in huis!


MAGNOLIA
QUANTORE PARTNER

Heeft u een vraag, wilt u
uitgebreide informatie of
kunt u iets niet vinden?

Bel mij: 0318 - 616611

Johan Schreutelkamp

Wilt u van een gewenst artikel minder eenheden bestellen?
Bel mij: 0318-616611

 
Kijkje in ons distributiecentrum.

In ons moderne distributiecentrum te Beuningen, langs de A73, liggen ruim 26.500 producten klaar voor verzending.

Alle denkbare kantoorartikelen in ons assortiment zijn snel en direct leverbaar: van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines en ook heel veel facilitaire producten. We hebben echt álles voor uw kantoor.

Elk product is voorzien van zeer uitgebreide informatie en u ziet hoeveel wij op voorraad hebben.

Het logistieke centrum is optimaal geautomatiseerd om zo de kosten in de keten te minimaliseren.
De geavanceerde inrichting stelt ons in staat grote en kleine leveringen aan onze klanten snel en correct te kunnen verzorgen.
Snelheid van leveren is de kracht van Quantore. Bestelt u vandaag; morgen is uw bestelling al in huis.

Quantore bundelt hun inkoop-kracht en werkt voortdurend aan een nog efficiëntere logistiek met al hun vervoerders.
Verregaande samenwerking met A-merk-leveranciers, maar ook de import en fabricage van goedkope, maar hoge kwaliteit, huismerk-producten, ruim 1000 artikelen, verschaft ons een speciale positie in deze competitieve markt.

Daarom is Quantore de ideale leverancier voor middelgrote en grote ondernemingen, scholen, onderwijsinstellingen, stichtingen, clubs, verenigingen, kerken, de gezondheidszorg, congrescentra, verpleeginstellingen, etc. Magnolia is gespecialiseerd in het leveren aan en begeleiden van middelgrote en grote bedrijven en organisaties.

Bekijk onze bedrijfsfilm
U doet uw werk, u bestelt
online en wij doen de rest.

 
Bestellen bij Magnolia, partner van Quantore, betekent dat al uw gewaardeerde opdrachten snel en correct worden uitgevoerd.
We beantwoorden al uw vragen via de telefoon of via de e-mail, we controleren elke bestelling en we zorgen voor een snelle en foutloze levering binnen één werkdag.
U moet tevreden zijn:
dat is ons aller motto.
Géén particuliere verkoop
aan consumenten.


Alle prijzen exclusief BTW

Solliciteren bij Quantore

Wil jij graag stage lopen in een dynamische organisatie? Bekijk dan snel het filmpje en ervaar hoe een stageplek bij Quantore er uit ziet.Uitbreiding Quantore distributiecentrum officieel geopend.


Op 18 oktober 2019 nam Quantore de uitbreiding van het logistieke centrum, langs de A73, in gebruik.
Een extra 11.200 m2  ruimte voor nieuwe assortimenten en nieuwe logistieke concepten. De oplevering is een mooie stap in de toekomst van de coöperatie. De mechanisatie van de nieuwbouw staat gepland voor 2021.100 jaar Quantore, een rijke historie die met een groot feest gevierd zal worden.
   

Op vrijdag 17 april 2020 vieren wij ons 100-jarig bestaan. Deze bijzondere verjaardag willen we groots vieren met medewerkers, leden, leveranciers en andere relaties. Dus: save the date! 

Wist je dat in het begin van de 20ste eeuw de eerste samenwerkingsverbanden op het gebied van kantoorartikelen met Kwinto en Veneka ontstonden? Halverwege de eeuw ontstond CIB en in 1963 Consorpa. NECO en RIC gingen destijds op in andere inkoopcombinaties. Sinds 2003 werkt iedereen samen onder de naam Quantore

Een rijke historie. En omdat we in deze geschiedenis de eerste oprichtingsakte (van Veneka) van 17 april 1920 zijn tegenkomen, zal 2020 het jaar zijn waarin we samen het 100-jarig bestaan van de coöperatie gaan vieren!


Kantoormens van de toekomst: permanente bochel en spataderen.

Door onze moderne manier van werken kan kantoorpersoneel er in de toekomst drastisch anders uit komen te zien, waarschuwen Britse deskundigen. Om dat duidelijk te maken hebben ze het wassen beeld Emma gemaakt: de collega van de toekomst. Ze heeft spataderen, een grauwe huid en een permanente bochel.

Het rapport De collega van de toekomst is samengesteld in opdracht van Fellowes*), een Brits bedrijf voor kantoorbenodigdheden. Een gedragsfuturoloog en verschillende experts hebben hiervoor onderzoek gedaan naar de gezondheid van Britse werknemers. 

De onderzoekers doen een opmerkelijke constatering: "Wereldwijd hebben mensen toegang tot meer dokters, en krijgen zij meer voorlichting over gezondheid dan ooit, maar toch worden inwoners van veel ontwikkelde landen zieker dan ooit", verklaart gedragsdeskundige en mede-auteur van het rapport William Higham in een video (zie onder). De oorzaak? De kantooromgeving waarin steeds meer werknemers zich bevinden.

De deskundigen hebben meerdere gevarenzones voor de gezondheid gesignaleerd op kantoor. Nummer één boosdoener is de bureaustoel. ,,Acht jaar van ons leven brengen we zittend door en dat geeft enorme problemen voor onze gezondheid. Doen we hier niets aan, dan zal het ons uiterlijk volledig veranderen.’’

Acht jaar van ons leven brengen we zittend door en dat geeft enorme problemen voor onze gezondheid.

Zo heeft Emma een permanente bochel, ontstaan door het voortdurend voorover gebogen zitten voor een scherm. De spieren in haar benen zijn zwakker en minder ontwikkeld door het vele zitten. Ze heeft spataderen doordat haar bloedsomloop beperkt is door vele uren in een stoel. 

Ook de verminderde luchtkwaliteit op de werkplek heeft effect op ons voorkomen. ,,Emma heeft hierdoor rode ogen en ze heeft meer neus- en oorhaar.’’ Door een gebrek aan daglicht is Emma's huid grauw. De hoge werkdruk zorgt nog voor enige kleur in de vorm van rood stresseczeem op haar armen.  


Meer pauzeren

Wat kunnen we doen om te zorgen dat we er in de toekomst niet ook zo uit gaan zien? Werkgevers én werknemers moeten hun verantwoordelijkheid nemen, zegt Higham. "We moeten minder zitten, meer opstaan en pauzeren." 

Kantoren moeten zo ontworpen worden dat er meer verschillende ruimtes zijn om die pauzes in te nemen. Ook moeten er verschillende soorten bureau's en stoelen beschikbaar zijn zodat mensen hun werkhouding af kunnen wisselen. Vergaderen kan gezonder gemaakt worden door dit te combineren met een wandeling.


Werkgevers: neem nu maatregelen voor het te laat is

Gebeurt er niets, dan zullen de gezondheidsproblemen rondom werk misschien wel zo erg worden als tijdens de Industriële Revolutie, waarschuwt Higham. "Voor Emma is het te laat, haar problemen zijn permanent, maar de werknemers van nu kunnen veel doen om hun levens te verbeteren." (bron AD 25 oktober 2019)

Magnolia kan u prima adviseren

Magnolia kan u prima adviseren inzake gezonde werkhouding, juiste werkwijze en de benodigde werkplekken en ondersteunende hulpmiddelen. Bel 0318-616611 voor een gratis orienterend gesprek.
  *) Fellowes is één van onze leveranciers in ergonomische hulpmiddelen.
 

Binnenkort bestellen via uw smartphone.